Do you need help? Contact us here.

  Urbanears

  As low as €79.50

  Headphone PLattan II BT

  Plattan 2 Bluetooth är Urbanears nya förbättrade trådlösa uppladdningsbara hörlurar. Den ikoniska Plattandesignen kombineras med hela 30 timmars trådlös speltid, upp till 10 meter räckvidd, inbyggd mikrofon och en ergonomisk passform.

  Plattan 2 Bluetooth har en förbättrad frekvensåtergivning och tydligare definition, extra isolerande öronkuddar, och en 3D-led för en mer anpassad passform. Plattan-älskare kommer fortfarande känna igen alla ikoniska detaljer som gjorde Plattan till Plattan; designen, färgerna, den inbyggda mikrofonen/fjärrkontrollen, och ZoundPlug för omdelbar musikdelning.

  Dessutom har Plattan 2 Bluetooth utformats så att de är ihopfällbara och är enkla att vika och bära i en ficka. Ta med dem överallt!

  De flesta musikspelare idag är också mobiltelefoner. Därför levereras alla Plattan-hörlurar med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. Använd den för att plocka upp samtal eller snabbspola musiken.

  • Color:
   • Blue
   • Grey
   • Black
   Selected color option is out of stock
  Stock status: In stock
  Share
  Show store stock
  Loading stock
  Product information
  Item number 2001322
  Size One size
  Brand Urbanears
  Country of Manufacture China
  Brand/Designer

  Urbanears

  Urbanears är ett ljud- och livsstilsmärke som tar inspiration från trender inom mode, konst och musik. Vår filosofi är enkel. Ren estetik, användarvänliga funktioner och stor uppmärksamhet på detaljer.

  Read more about Urbanears
  Complementary Items